Spring til indhold

Løsninger

Vi tilbyder en bred pallette af løsninger indenfor Microsoft 365. Finder du ikke det I søger her, så kontakt os og hør om mulighederne.

Alle vores løsninger er et godt udgangspunkt for en snak om jeres behov, det vil sige at alt kan tilpasses lige netop til jer. På den måde forsøger vi ikke at presse jer ned i en kasse for at passe til lige netop vores løsning. Men samtidigt hvis løsningen passer til jer så behøves der ikke ændres noget.

Når et projekt er færdigt ejer i alt der er lavet, lige fra kode til opsætning og derved er der ingen løbende udgifter i binder jer til og i er altid fri til at vælge andre udbydere til at viderudvikle Jeres løsning.

Intranet

Benyttelse af SharePoint til Jeres intranet er ofte fundamentet for den digitale arbejdsplads på Microsoft 365. Derfor starter vi ofte her, når i ønsker at benytte Jeres SharePoint online / Microsoft 365 løsning.

Sharepoint projektportal

Ved at implementere projektportalen som en del af jeres SharePoint intranetløsning på Microsoft 365, får I mulighed for at samle informationer og håndtere projekter ét sted på en nem og brugervenlig platform.

SharePoint Dokumentcenter

SharePoint dokumenthåndtering kan være en stor udfordring, og det kan være vanskeligt at finde en fælles platform at redigere dokumenterne på, og med flere samtidige brugere. Det har vi løsningen på.

SharePoint QMS system

Med et QMS system fra Upshare får i struktureret alle jeres processer og procedure, alt samme med et intuitiv system der let kan integreres med andre løsninger på Microsoft 365

SharePoint HR Portal

Få styr på GDPR og alle data for jeres medarbejdere. Samtidig kan i let give den enkelte medarbejder adgang til de oplysninger i gemmer på vedkommende.

Migration

Vi hjælper også med migrationer så i let kommer fra andre løsninger over på Microsoft 365 / SharePoint online.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

Thomas Vestergaard fra Upshare

x