• Velkommen til Upshare et Microsoft 365 specialist hus
  • (+45) 42 40 72 36
  • kontakt@upshare.dk

HVAD ER MICROSOFT 365?

Microsoft 365 til virksomheder indeholder alle de velkendte Microsoft Office programmer, Word, Excel og PowerPoint. Derudover er der også en lang række ekstra værktøjer, som er behjælpelig med at effektivisere og styrke din virksomheds interne samarbejde. Med Microsoft 365 er det muligt at arbejde hvor som helst, når som helst, på alle dine enheder, det vil sige at du altid kan have dit kontor arbejde med på farten overalt i verdenen.

Fordelen ved at vælge Microsoft 365 er at det altid er opdateret, så har du og dine kollegaer altid de nyeste funktioner i Word, Excel og PowerPoint. Uanset om du arbejder online eller offline, fra en tablet, computer eller på en telefon, så er du dækket ind. Du får heller ikke nogen drift af server da alt er inkluderet i de valgte licenser.

Har du et skiftende antal brugere af Office pakken? Så er Microsoft 365 den rigtige løsning for dig. Microsoft 365 har en stor fleksibilitet, hvor det er muligt at tilføje og fjerne brugere samt tjenester efter behov, dette giver et godt investeringsafkast, som er et godt udgangspunkt for succes, i din virksomhed.

img
img

MICROSOFT OFFICE 365:

Microsoft har samlet det det bedste fra Office-produkter i pakker. Alle Office-produkterne findes i Microsoft’s Office 365. Ved at vælge Office 365 får du, foruden alle de velkendte programmer, også alt det bedste fra skyen.

Vi er som Microsoft Partner leverandør af Office 365 virksomhedspakker. Vi tilbyder at yde opsætning, support og brugeradministration, hvad enten der arbejdes i skyen, på computer, tablet eller telefon. Med den rette opsætning vil automatisering af arbejdsgange give bonus og fuld udnyttelse af indkøbte licenser.

Med Microsoft 365 øger du samarbejdet i virksomheden i dagligdagen

Har du et behov for at kunne arbejde med Office-programmer, såsom Word, Outlook, Excel, Powerpoint m.fl., så er det helt oplagte valg for din virksomhed Office 365.

Med Office 365 er du altid sikret dig og dine ansatte nyeste versioner, både som apps, men også som online værktøjer. Derved har du ikke mere gamle versioner af Office programmerne, og Office 365 kan nu anvendes på alle enheder.

Inklusiv i Office 365, får den enkelte naturligvis også Outlook mail, kalender og kontakter. I Office 365 er der fuld synkronisering imellem de forskellige enheder, som anvendes. Uanset hvor dine kollegaer er i verden, her I altid mulighed for at komme i kontakt enten via Outlook, Skype, Teams osv.

img
img

MICROSOFT 365 – ØGET SIKKERHED:

Med Microsoft 365 øger du sikkerheden i din virksomhed

Microsoft 365 er den perfekte løsning til virksomheder, som vil have alle de populære Office-programmer, men Office 365 er samtidig også for dem, som ikke vil gå på kompromis med sikkerheden, alt indhold kan styres lige efter virksomhedens ønsker og sikkerhed for at data ikke går tabt.

Med Microsoft 365 får I lagerplads i skyen og adgang til 1000 GB lagerplads med programmet OneDrive for Business. Det sikrer at hvis din computer, tablet eller en helt tredje enhed går i stykker, så kan du blot logge ind på din Microsoft konto fra en ny enhed, og så er det kørende igen med både mail, kontakter, filer m.m.