• Velkommen til Upshare et Microsoft 365 specialist hus
  • (+45) 42 40 72 36
  • kontakt@upshare.dk

Microsoft Power Apps

Med Power Apps får I et meget avanceret værktøj, hvor du hurtigt og nemt kan lave Apps til Mobiler, Tablets, SharePoint eller Microsoft Teams.

Nye muligheder med Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen, og hjælper dig til at skabe indsigt, integration og automatisering. Med Microsoft Power Apps kan I optimere processer og forbedre produktiviteten, på tværs af afdelinger. Det hele foregår online, så dine medarbejdere altid har adgang til relevante data baseret på rettigheder og uanset, hvor de befinder sig og kan benyttes fra mobiler, tablets, SharePoint online og Microsoft Teams.

Med Microsoft Power Apps kan vi hjælpe Jer med at effektivisere de forretningsprocesser, der tidligere var tunge og manuelle og sikre dem med rettigheder så kun de rette personer har adgang til data.

Vi let kan forbinde og dele data mellem platformen og systemer. Værktøjet tillader integration til flere datakilder, herunder Microsoft 365, dataverse, SharePoint online og rapporteringsværktøjer som Microsoft Power BI.

Vi er eksperter i Microsoft Power Apps

Hos UpShare ApS, har vi stor ekspertise indenfor udvikling af Power Apps og Power Automate. Vi er din sparringspartner, der rådgiver og forholder sig kritisk. Vi hjælper dig derfor gerne med at skræddersy appen til din virksomheds behov, og efterhånden som behovene ændrer sig, tilpasser vi den sammen – så den altid er optimeret til jeres processer.

Vi stiller op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer i mål og sikrer funktionalitet som matcher Jeres behov – designet med Microsoft Power Apps.
img

Det bedste ved Power Apps

... er, at vi kan connecte til over 200 forskellige kilder herunder Sharepoint online, dataverse, Excel, Outlook, OneDrive, Power BI og SQL databaser. Og selv hvis den kilde, I anvender, ikke findes som en standard-connector, kan vi bygge custom connectors.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Microsoft 365 og Power Apps er en dialog omkring Jeres behov og ønsker, både her og nu men også i fremtiden.

Det er helt uforpligtende og i fællesskab finder vi frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed. Skriv eller ring til os via kontakt siden

Læs mere om PowerApps

Vi har skrevet mere om Microsoft Power Apps eller du kan læse mere om det på Microsoft egen hjemmeside lige her

img