• Velkommen til Upshare et Microsoft 365 specialist hus
  • (+45) 42 40 72 36
  • kontakt@upshare.dk

Microsoft SharePoint Intranet

Benyttelse af SharePoint til Jeres intranet er ofte fundamentet for den digitale arbejdsplads på Microsoft 365. Derfor starter vi ofte her, når i ønsker at benytte Jeres SharePoint online / Microsoft 365 løsning. En god begyndelse er derfor altid et godt intranet, med den rette struktur bliver det indgangen til alle Jeres Microsoft 365 løsninger.

SharePoint med brugervenlighed i fokus

SharePoint er blevet en meget brugervenlig platform med ubegrænsede muligheder, derfor kan det virke overvældende at komme i gang med et intranet til Jeres virksomhed. Vi baserer vores løsninger på at de skal være brugervenlige og let tilgængelige.

I kan naturligvis også tilgå intranettet fra mobilen da alle vores løsninger er responsive.

Optimeret jeres kommunikation og vidensdeling både lokalt men også globalt

Med Microsoft 365, SharePoint Online og Microsoft Teams får jeres virksomhed alt hvad der skal til, for at skabe jeres platform til kommunikation og vidensdeling både lokalt, nationalt og internationalt.

Et intranet baseret på disse værktøjer skaber de bedste vilkår for vidensdeling og kommunikation på tværs af afdelinger, lokationer eller lande.

Intranettet bliver jeres medarbejders vindue ind i alt samarbejde, om det så senere udvikler sig med Projektportaler, QMS systemer, HR portal etc så skaber intranettet grobunden for en samlet platform for alle jers systemer og digitale værktøjer.

Styrk jeres intranet med Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan i styrke jeres intranet så det sammen med intranettet gør samarbejde lettere, dette både i de enkelte afdelinger men også på tværs af afdelinger, lokationer eller lande.

Teams er ikke en erstatning for intrannettet men derimod et supplement. Læs mere om Microsoft Teams.

img