Spring til indhold

SharePoint projektportal

Med SharePoint projektportal, som en del af jeres Microsoft 365 miljø, får I ét samlet sted til at håndtere alle projektinformationer på en nem og brugervenlig platform.


Få styr på projekterne

En projektportal giver jer overblik over jeres projekter og med Sharepoint, får I en løsning der bygger på en række Microsoft 365 standard komponenter, som kan tilpasses til at understøtte Jeres behov for forskellige projekttyper, dokumentskabeloner, individuelle digitaliserede arbejdsgange og knyttet sammen med Microsoft Teams får i derved en stærk platform til samarbejde og projekter.


Nemt og effektivt

Overblik over projekterne

Via skræddersyede dashboards får I overblik over udvalgte data fra jeres projekter. I kan eksempelvis fremhæve budget, status, fremdrift. Læs mere…

Effektiv projektstyring

Med en projektportal fra Upshare, får I fuld kontrol over projekterne lige fra initieringsfasen til projektafslutning. Læs mere…

Brugervenlig løsning

Brugergrænsefladen er meget intuitiv. Samtidig kan portalen tilpasses jeres virksomheds unikke behov. Derfor er det ikke bare nemt – det er nemt for JER. Læs mere…

Skab overblik over jeres projekter

Med projektportal fra Upshare får du det mest optimale ud af samarbejdsværktøjerne i Microsoft 365. Via skræddersyede dashboards opnås der overblik over udvalgte informationer fra projektporteføljen, hvorved eksempelvis budget, status og fremdrift kan fremhæves for projekterne.

Med Team Sites og Teams fra Microsoft skabes der automatisk foruddefinerede samarbejdesområder for hvert projekt, hvor projektets medlemmer kan samarbejde online i hele verden, og det gør det let at invitere eksterne partnere ind i jeres miljø på jeres præmisser.

Det hele er baseret på standard værktøjerne fra Office 365 så ingen dyr specialudvikling, og skulle behovet opstå for dette ser vi på hvad der er den bedste løsning for netop jer, derved sikrer vi os mest mulig afkast af jeres investering og fremtidssikring.

– Dårlig projektstyring er spild af tid, resurser og penge. Derfor en Sharepoint Projektportal en god investering.

THOMAS VESTERGAARD, PARTNER, MICROSOFT 365 & SHAREPOINT SPECIALIST

Efffektiv og nem projektstyring

Med en projektportal fra Upshare, så er jeres projekter hjulpet godt på vej fra projektinitiering, analyse- og planlægningsfasen til implementering og projektafslutning.

Projekterne får

  • Struktur og systemtik i forhold til fastdefinerede processer og procedurer.
  • Overblik over projektdokumentation i det enkelte projekt.
  • Overblik på tværs af projekter i forhold til fx kunder, opgaver og personer.
  • Overblik til status og afrapportering.

Brugervenlig platform

Med en SharePoint projektportal får I overblik over alle Jeres projekter, det bidrager til en mere effektiv arbejdsgang. I sidste ende hjælper det Jeres virksomhed med at få succes med jeres projekter.

Ved at integrere projektportalen på SharePoint online, Microsoft Teams og Office 365, bliver det meget nemt og brugervenligt at anvende projektportalen. Brugergrænsefladen er meget intuitiv, og kræver stort set ingen IT-erfaring.

Det er muligt at tilpasse projektportalen til jeres virksomhed igennem SharePoint online. I slipper for at skulle tilpasse jeres virksomhed til projektportalen, som man ofte ser ved andre online alternativer.

Fælles struktur på projektrelateret indhold

Med skabeloner for Jeres projekter sikres en ensartet struktur og i kan have lige så mange projekt skabeloner som i har behov for.

Alle dokumenter, opgaver, noter m.v. kan opbevares og adgangen til informationerne styres via rettigheder. Alt informationen og data er selvfølglig søgbar igennem den integrerede søgefunktion i Office 365 / SharePoint online.

Via en tæt integration til Microsoft Teams sikres den bedst mulige platform for den løbende kommunikation omkring projekterne, hvad enten dette sker fra mobil, tablet eller PC og let på tværs af lokationer, lande eller bare afdelinger.

Hvorfor Microsoft 365, SharePoint online og UpShare.dk

Kort leveringstid

Vores løsninger benytter de værktøjer Microsoft 365 tilbyder, det betyder at vi ikke bruger tid på komplicerede egen udviklede løsninger. Det gør leverancen hurtig men lige så vigtig gør det løsningen simpel og billigere.

Sikkerhed & tryghed igennem hele processen

Hos os gør vi en ære ud af at vejlede til bedst mulig brug af Microsoft 365 platformen. Vores mål er at I får en løsning der er enkelt for Jer at administrere men også let at bygge videre på. Det gør vi gennem åben og ærlig dialog om hvordan i benytter løsningen men også Microsoft 365 bedst.

Nem at tilpasse

Da vores løsning baseres på standard produkter fra Microsoft 365 er det let at udvide og tilpasse med nye krav og ønsker.

Fremtidssikret platform

Mulighed for at vokse i løsningen. Start i et hjørne og byg ud og byg til med yderligere forretningsmoduler og features.

Ingen ekstra udgifter

Vores løsninger er bygget ved hjælp af de standardværktøjer, der er tilgængelige i Microsoft 365, såsom SharePoint online, Power Apps og Power Automate. Det betyder, at vi ikke er afhængige af at kode specielle løsninger eller udvikle brugerdefineret software, hvilket kan være dyrt, tidskrævende og svært at vedligeholde. I stedet udnytter vi styrken i disse standardværktøjer til at skabe fleksible, skalerbare og nemme at bruge projektstyringsløsninger, som kan implementeres hurtigt og effektivt. Ved at bruge disse standardværktøjer kan vi tilbyde virksomheder en pålidelig og velafprøvet platform til at styre deres projekter, uden behovet for omfattende udviklingsarbejde eller brugerdefineret kodning.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x