Spring til indhold

IT-løsninger, der skaber værdi for din virksomhed

IT-løsninger er blevet en uundværlig del af moderne virksomheder og organisationer. De kan hjælpe virksomheder med at optimere forretningsdriften, forbedre produktiviteten og give en konkurrencefordel.

Intranet

Benyttelse af SharePoint til Jeres intranet er ofte fundamentet for den digitale arbejdsplads på Microsoft 365. Derfor starter vi ofte her, når i ønsker at benytte Jeres SharePoint online / Microsoft 365 løsning.

Sharepoint projektportal

Ved at implementere projektportalen som en del af jeres SharePoint intranetløsning på Microsoft 365, får I mulighed for at samle informationer og håndtere projekter ét sted på en nem og brugervenlig platform.

SharePoint Dokumentcenter

SharePoint dokumenthåndtering kan være en stor udfordring, og det kan være vanskeligt at finde en fælles platform at redigere dokumenterne på, og med flere samtidige brugere. Det har vi løsningen på.

SharePoint QMS system

Med et QMS system fra Upshare får i struktureret alle jeres processer og procedure, alt samme med et intuitiv system der let kan integreres med andre løsninger på Microsoft 365

SharePoint HR Portal

Få styr på GDPR og alle data for jeres medarbejdere. Samtidig kan i let give den enkelte medarbejder adgang til de oplysninger i gemmer på vedkommende.

Migration

Vi hjælper også med migrationer så i let kommer fra andre løsninger over på Microsoft 365 / SharePoint online.

Hvorfor Microsoft 365, SharePoint online og UpShare.dk

Kort leveringstid
Vi benytter de værktøjer, som Microsoft 365 tilbyder, som betyder at vi ikke bruger tid på komplicerede egenudviklede løsninger. Det gør leveringstiden kort og løsningen simpel og billigere.

Sikkerhed & tryghed igennem hele processen
Vi lægger stor vægt på at vejlede dig til bedst mulig brug af Microsoft 365-platformen. Vores mål er, at du får en løsning, der er enkel at administrere og nem at bygge videre på. Det gør vi gennem åben og ærlig dialog om, hvordan du bruger løsningen og Microsoft 365 bedst.

Nem at tilpasse
Da vores løsning baseres på standard produkter fra Microsoft 365 er det let at udvide og tilpasse med nye krav og ønsker. 

Fremtidssikret platform
Vores løsninger er opbygget til at vokse med din virksomhed. Start dér, hvor det giver mening, og byg ud og til med nye forretningsmoduler og funktioner, efterhånden som dine behov ændrer sig.

Ingen ekstra udgifter
Vores løsninger er bygget ved hjælp af de standardværktøjer, der er tilgængelige i Microsoft 365, såsom SharePoint online, Power Apps og Power Automate. Det betyder, at vi ikke er afhængige af at kode specielle løsninger eller udvikle brugerdefineret software, hvilket normalt kan være dyrt, tidskrævende og svært at vedligeholde. I stedet udnytter vi styrken i disse standardværktøjer til at skabe fleksible, skalerbare og nemme at bruge it løsninger, som kan implementeres hurtigt og effektivt. Ved at bruge disse standardværktøjer kan vi tilbyde virksomheder en pålidelig og velafprøvet platform, uden behovet for omfattende udviklingsarbejde eller brugerdefineret kodning.

Vi bruger pålidelige standardværktøjer der er tilgængelige i Microsoft 365, såsom SharePoint online, Power Apps og Power Automate. Du slipper for at betale for dyre, tidskrævende og vanskelige at vedligeholde specialløsninger. I stedet udnytter vi styrken i denne velafprøvet platform til at skabe fleksible, skalerbare og brugervenlige IT-løsninger, der kan implementeres hurtigt og effektivt.

Når et projekt er færdigt ejer i alt der er lavet, lige fra kode til opsætning og derved er der ingen løbende udgifter i binder jer til og i er altid fri til at vælge andre udbydere til at videreudvikle Jeres løsning.

Fordele ved vores IT-løsninger

IT-løsninger kan give din virksomhed en række fordele, herunder:

  • Øget produktivitet: IT-løsninger kan hjælpe dine medarbejdere med at være mere effektive og produktive. For eksempel kan brug af et projektstyringsværktøj hjælpe dine medarbejdere med at administrere projektstyring mere effektivt.
  • Forbedret kommunikation: IT-løsninger kan hjælpe dig med at forbedre kommunikationen mellem dine medarbejdere og kunder. Et intranet kan hjælpe dig med at forbedre din kommunikation med dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere, da denne it-løsning sikrer at viden som skal deles, bliver delt. 
  • Øget konkurrenceevne: IT-løsninger kan give din virksomhed en konkurrencefordel, hvad end det er at øge effektiviteten internt eller jeres forretningsprocesser ud mod jeres kunder.

Oplev fordelene ved at integrere vores IT-løsninger i din virksomhed. Kontakt os i dag for en personlig gennemgang og se, hvordan vi sammen kan tage din virksomhed til nye højder inden for digital innovation

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x