Spring til indhold

IT-rådgivning til virksomheder

IT-rådgivning fra Upshare er jeres genvej til at omfavne en digital fremtid med den seneste teknologi fra Microsoft.

IT kan være en afgørende drivkraft for innovation, produktivitet og vækst, men det er vigtigt at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til valg af tilgange til eller investeringer i IT. Det er her, vi kommer ind i billedet.
Vi rådgiver til dagligt virksomheder i Microsoft 365, Microsoft Power Platform og SharePoint, i alt fra specifikke it-løsninger, it-governance, compliance og til investeringer i it.


IT-rådgivning, der hjælper din virksomhed på rette spor

Vores rådgivningsydelser er baseret på vores dybdegående viden inden for Informationsteknologi og vores erfaring med at hjælpe virksomheder til at lykkes. Vi guider jer i at omfavne en digital fremtid, som jeres IT-rådgiver og giver vejledning om teknologiske investeringer.

Helt specifikt kan vi hjælpe med:

 • Strategisk IT-rådgivning:
  Vores formål med IT-rådgivning er at sikre optimal udnyttelse af jeres nuværende løsninger i Microsoft 365, SharePoint og Microsoft Power Platform. Vi rådgiver ud fra jeres behov og anvender vores knowhow, så I bliver klædt på til alt fra implementering til administration i Microsoft 365 eller Power Platform.
 • Workshops og Træning:
  Interaktive workshops designet til at styrke dine medarbejdere med den nyeste viden og færdigheder. Disse træningssessioner kan omfatte specifikke teknologier i Microsoft 365, hvis i eksempelvis vil blive klogere på Power Apps. Det kan også være en workshop, hvor IT-governance i Microsoft Power Platform er emnet. Vi sørger her for at introducere, inspirere og faciliterer den interaktive del med jer.
 • Rådgivning til teknologiske Investeringer:
  Vi tilbyder omfattende vejledning om teknologiske investeringer i de nyeste teknologier fra Microsoft. Vi sørger for, at det ikke kun opfylder dine nuværende behov, men også positionerer din virksomhed for fremtidig succes.

Hvilken værdi kan IT-rådgivning give dig?

IT-rådgivning fra os skal skabe direkte værdi hos jer, og derfor benytter vi vores ekspertise til at navigere uden om kendte faldgruber. Disse faldgruber kommer ofte til udtryk under en implementeringsproces, som ikke er hensigtsmæssigt, da dette koster tid og dermed penge. Vi kan med sikkerhed bistå jer i disse situationer, så i får den mest gnidningsfrie proces. Vores mål er at gøre jeres teknologiske rejse problemfri og sikre, at I opnår maksimal effektivitet og succes.

Når du modtager IT-rådgivning fra os, så sikrer vi:

 • Ingen ekstra omkostninger:
  Vi ved at implementering af en nyt IT-løsning i SharePoint kan koste dyre lærepenge, hvis man ikke har den nødvendig erfaring til for at forstå, hvordan sådan en opgave skal tackles. Den erfaring har vi, så I undgår unødvendige ekstra omkostninger.
 • Ingen unødig tid brugt på at famle i blinde:
  Vi holder os opdaterede på udviklingen af Microsofts teknologilandskab, hvor vi stræber efter at have den nyeste viden, som du kan drage nytte af. Hvis I står overfor implementering af Microsoft Power Platform i jeres nuværende Microsoft-løsning, kan vores IT-konsulenter inspirere og rådgive om, hvordan det bedst tackles.
 • Ingen IT-løsninger som ikke lever op til jeres forventninger:
  IT-løsninger, der ikke lever op til jeres forventninger, kan være en træls situation. Det kan være frustrerende, at stå med en IT-løsning, der ikke er tilpasset jeres arbejdsprocesser og efterfølgende kræver yderligere tilpasning. Vi sørger for at undgå dette ved at behovsafdække interessenter, som vil have indflydelse på jeres kommende IT-løsning.
 • Unødig nedetid mellem to IT-systemer:
  I processen mellem to IT-løsninger kan der i visse tilfælde opstå nedetid, hvilket betyder, at der ikke kan udføres nogen form for arbejde. Vores erfaring på dette område kommer jer til gode, da vi har gennemført flere migrerings opgaver af data fra tidligere IT-løsninger. Vi har flere projekter på bagen, hvor data er blevet flyttet til SharePoint f.eks. til vores projektstyringsværktøj. Vi forstår derfor den nødvendige planlægning og struktur, der skal til, for at I ikke oplever nedetid.

Lad os starte en dialog

Uanset om du står over for udfordringer inden for digital transformation, har behov for strategisk rådgivning eller ønsker at maksimere din teknologiske investering, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vores IT-rådgivning kan være nøglen til vækst og innovation for din virksomhed.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x