Spring til indhold

Power Automate
Automatisér og optimér jeres forretning

Power Automate kan frigøre potentialet i jeres arbejdsgange ved at automatisere gentagne opgaver og manuelle processer uden besvær. Forbind jeres foretrukne applikationer, så de kan interagere og arbejde sammen på kryds og tværs, og frigør tid til mere meningsfuldt arbejde.


Power Automate – Øget effektivitet og tidsbesparelse

Strømlin jeres arbejdsgange, så I kan fokusere på de opgaver, der har større betydning, uden at blive bremset af rutinepræget opgaver. Med Power Automate kan I automatisere komplekse opgaver, eliminere manuelle processer og frigøre tid til det, der virkelig betyder noget. Med automatiserede arbejdsgange kan I forvente en markant stigende effektivitet, der tidligere blev brugt på manuelle opgaver.

Microsoft Power Automate gør det muligt at oprette automatiserede arbejdsgange, der effektivt kan udføre opgaver som:

Dataindsamling

Automatiser processen med at indsamle og integrere data fra forskellige kilder, f.eks. formularer, e-mails, og databaser.

Filhåndtering

Automatiser processen med at kopiere, flytte eller arkivere filer mellem forskellige lagringssteder

Strømlinede godkendelsesprocesser uden manuel indgriben

Opret automatiske godkendelsesworkflows, hvor dokumenter eller anmodninger sendes automatisk til godkendelse baseret på foruddefinerede regler.

Hvad er Power Automate?

Power Automate er en cloud baseret løsning, hvor man let kan automatisere og integrere forretningsprocesser på en ukompliceret, hurtig og økonomisk måde. Som en integreret del af Power Platformen bygger den på et koncept med low code- og no-code-udvikling, hvilket gør det let at komme i gang med de mange workflow-skabeloner.
Det er udviklet med henblik på, at gøre ens arbejdsdag nemmere og mere effektiv gennem workflow automatisering. Automatiseringen sikrer en uforstyrret arbejdsgang, uden manuelle opgaver eller tidskrævende arbejdsprocesser, der kan hæmme effektiviteten eller innovationen.

Man kan samtidig integrere med andre applikationer inden for eller uden for Microsoft-miljøet og arbejder tæt sammen med eksempelvis Power Apps eller Power BI, hvor flows kan integrere med data fra en app eller en Power BI-rapport.


Integration af applikationer til øget samspil og samarbejde

I Power Automate oplever I en problemfri forbindelse mellem forskellige datakilder, apps og tjenester, hvilket giver virksomheder mulighed for at forbinde eksempelvis Microsoft 365, Dynamics 365, SharePoint, Salesforce og mange flere. Dette muliggør en gnidningsløs udveksling af data og information mellem forskellige systemer, hvilket skaber grundlag for mere effektive og sammenhængende arbejdsprocesser. Arbejdet med at få to systemer til at arbejde sammen minimeres derfor i en grad, hvor de fleste kan være med.


Integration til legacy IT-systemer med Desktop flows

Desktop flows er forbindelsen til jeres ældre it-systemer, som ofte er årsagen til de mange manuelle opgaver. Power Automate tilbyder en løsning, som kan hjælpe med at automatisere de arbejdsgange i disse systemer, hvad enten det drejer sig om at registrere data, udføre dataudtræk eller noget helt tredje. 

Skal vi agere som jeres IT-rådgiver og guide jer til effektiv brug af Power Automate?


Godkendelsesprocesser har aldrig været nemmere

Ved at automatisere dataindsamling og rapportering kan Power Automate hjælpe virksomheder med at opnå bedre indsigt og informerede beslutninger. Ved at konsolidere og analysere data fra forskellige kilder kan identificere tendenser, opdage mønstre og træffe strategiske beslutninger baseret på fakta og analyser.


Skalérbart automatiseringsværktøj

Skalérbarheden betyder at værktøjet kan håndtere små teamarbejdsprocesser til komplekse forretningsprocesser på tværs af organisationen. Som virksomhed kan man udnytte denne platform uanset, hvilke arbejdsprocesser man ønsker optimeres, hvilket gør det så attraktivt. Samlet set kan Microsoft Power Platform være en værdifuld ressource for virksomheder, der ønsker at effektivisere deres arbejds- og beslutningsprocesser.Lad os sammen skabe mere effektive og intelligente arbejdsgange med Power Automate som din IT-rådgiver.

Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder med Power Automate.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x