Spring til indhold

SharePoint Intranet

Intranet baseret på Microsoft 365 er virksomhedens digitale samlingssted for deling af viden. Alt information i virksomheden tager afsæt i, hvem der skal have adgang til hvad.

Med et intranet skabes et nemt overblik over både grupper, aktiviteter og dokumenter. Samarbejdet internt i virksomheden kan optimeres og kommunikationen ud til alle medarbejdere simplificeres. Et intranet kan have mange forskellige funktioner.

Det kan f.eks. benyttet til:

  • Information og nyheder til medarbejderne
  • Dokumenthåndtering med sikker deling af dokumenter
  • Styring af teams og projektgrupper
  • HR-dokumenter (kontrakter, performancecards m.m.)
  • Personalehåndbog, mærkedage m.m.
  • Integration af andre systemer

SharePoint intranet med brugervenlighed i fokus

SharePoint er en meget brugervenlig platform med ubegrænsede muligheder, derfor kan det virke overvældende at komme i gang med et intranet til Jeres virksomhed. Vi baserer vores løsninger på at de skal være brugervenlige og let tilgængelige.

I kan naturligvis også tilgå intranettet fra mobilen da alle vores løsninger er responsive og samtidig kan det også tilgås fra Teams (Viva Home) og andre Apps fra Microsoft.

Jeres daglige mødepunkt

At arbejde hjemmefra er for mange ansatte blevet en forventning til virksomheden. Vi forstår dette og det betyder at et godt intranet er en del af løsningen på den forventning.

Optimerer jeres kommunikation og vidensdeling både lokalt men også globalt

Med Microsoft 365, SharePoint Online og Microsoft Teams får jeres virksomhed alt hvad der skal til, for at skabe jeres platform til kommunikation og vidensdeling både lokalt, nationalt og internationalt.

Et intranet baseret på disse værktøjer skaber de bedste vilkår for vidensdeling og kommunikation på tværs af afdelinger, lokationer eller lande.

Intranettet bliver jeres medarbejders vindue ind i alt samarbejde, om det så senere udvikler sig med Projektportaler, QMS systemer, HR portal etc så skaber intranettet grobunden for en samlet platform for alle jers systemer og digitale værktøjer.

Styrk jeres intranet med Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan i styrke jeres intranet så det sammen med intranettet gør samarbejde lettere, dette både i de enkelte afdelinger men også på tværs af afdelinger, lokationer eller lande.

Teams er ikke en erstatning for intrannettet men derimod et supplement. Læs mere om Microsoft Teams.

Hvorfor vælge en løsning fra UpShare.dk

Med en intranet løsning fra Upshare baseret på Microsoft 365, så er jeres muligheder for intern vidensdeling hjulpet godt på vej, hvor vi hjælper jer fra start til slut, så alle medarbejdere forstår brugen af det, og ligeldes at nøglepersoner bliver i stand til selv at administrere jeres intranet fremadrette. Da løsningen bygger op Microsofts platform er den ikke noget abonement eller risiko for at intranettet ikke følger med udvilkingen.

Hvorfor vælge SharePoint til Jeres intranet

  • Fælles overblik og struktur over al kommunikation og videndeling
  • Nem opsætning og vedligeholde
  • Brugervenligt og smukt at se på
  • Fremtidssikret og ingen ekstra licens udgifter

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x