Spring til indhold

Microsoft Office 365 Powerapps

Byg apps til virksomheden uden kendskab til kodning.


Byg tilpassede apps til virksomheden

PowerApps er et program der giver dig muligheden for at bygge tilpassede virksomheds apps uden kendskab til app udvikling eller programmering. Det er inkluderet i de fleste Office 365 abonnementer.

Det er et genialt værktøj da det giver jeres virksomhed den app, I har brug for uden at I skal bruge formuer på udviklere eller ansætte egne programmører.


PowerApps og Sharepoint

PowerApps kører egentlig helt uafhængigt af SharePoint og så alligevel ikke da det er tæt integreret eftersom det er en del af Office 365 pakken. Selv om PowerApps er designet til at fungere med en lang række forskellige kilder som fx eksterne databaser, så kan du forbinde PowerApps til hvilken som helst SharePoint liste, bibliotek og OneDrive, der tillader dig at gennem og hente information, uden at kende til databaser og SQL kodning. Du kan også forbinde til mange andre datakilder som fx Twitter.


Byg apps uden begrænsninger

PowerApps tager skridtet videre i forhold til andre app platforme. Udgangspunktet er at I selv kan lave apps uden brug af kode og programmering. Men med de professionelle udvidelser i platformen bliver det muligt for udviklere at videreudvikle jeres apps funktionalitet uden problemer. Enten via Azure Functions eller via unikt definerede connectorer til at skabe kontakt til ældre systemer. Eller systemer der er udviklet specifikt til jeres virksomhed.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

Thomas Vestergaard fra Upshare

x