Spring til indhold

Power Apps – Opnå maksimal effekt med mindre kode

Power Apps gør det muligt at spare jer for tidstunge manuelle forretningsprocesser uden behov for omkostningstung kodning. Nøgleordet er automatisering og effektivisering, og dette opnås ved hjælp af brugerdrevne Power Apps


Power Apps løfter innovationshøjden for hele organisationen

Power Apps er en No-code-platform med redskaber til at opbygge tilpassede virksomhedsapps, hvilket gør det muligt for selv personer med udelukkende forretningskendskab at fungere som Power App-udviklere. Microsoft kalder disse medarbejdere for ‘Citizen developers’ – et begreb, der bliver mere udbredt i flere organisationer, da det giver mulighed for at komme tættere på medarbejdernes daglige udfordringer, der ofte er forbundet med manuelle og tidskrævende opgaver. Hele organisationen har adgang til dette, da det er inkluderet i de fleste Microsoft 365 abonnementer. Dette kan føre til udviklingen af netop den app, I har brug for, for at spare tid og ressourcer.


Hvad er Power Apps?

Microsoft Power Apps er en del af Microsoft Power Platform, hvor man uden de store tekniske kompetencer kan komme i gang med at bygge simple apps til organisationen. Power Apps kan hjælpe med at skabe indsigt, integration og automatisering, der gavner hele eller dele af organisationen. Microsoft Power Apps tilbyder et simpelt interface, hvor du kan opbygge det antal sider, du ønsker til din app. Afhængigt af dens struktur, kan en Power App vises som en applikation på computeren, smartphone, en hjemmeside eller via SharePoint eller Microsoft Dynamics.

Du finder også Power Automate, Power BI og Power Pages som en del af Microsoft Power Platform, hvilket er værktøjer, der kan arbejde sammen og løse ethvert behov i jeres organisation.

Hvad kan du lave i Power Apps?

Man kan lave en simpel apps, som eksempelvis erstatter det tunge og komplekse Excel-regneark med et overskueligt brugerinterface og få, men enkle datainputfelter. Appen kan opbygges med obligatoriske datafelter som skal udfyldes, før formularen kan gemmes. Herefter kan data præsenteres på en ny og overskuelig måde gennem visualiseringer eller lister.

Dette eksempel effektiviserer Excel-arket på flere områder:

  • Data gemmes forsvarligt et sted, hvor du kan styre adgang og rettigheder.
  • Der opnås større datakvalitet, da formularen ikke tillader huller i data.
  • Et forbedret overblik over dine data opnås gennem overskuelige lister eller visualiseringer.

Apps der dækker virksomhedens specifikke behov

Med Microsoft PowerApps kan du udvikle webbaserede applikationer, der specifikt er rettet mod virksomhedens behov fx til mobile enheder eller Teams. Du har mulighed for at oprette forbindelse til virksomhedens forskellige interne og eksterne online datakilder, som f.eks. SharePoint, Excel, Microsoft 365Dataverse og SQL Server. Dette gør det nemt at trække de nødvendige data ind i den specifikke løsning. PowerApps er ligeledes tæt integreret til Power BI til databehandling og datavisualisering, samt Power Automate (Flow) til workflow automatisering.

Byg apps uden begrænsninger og kompromiser

PowerApps tager skridtet videre i forhold til andre app-platforme. Udgangspunktet er en No-code-platform, hvor I selv kan lave apps med Low-code-udvikling eller helt uden brug af kode. Med et intuitivt interface kan I let tilpasse jeres egne behov ved hjælp af drag-and-drop-funktioner, tilføje nye datakilder og implementere logik i jeres Power app, der tilpasses jeres forretningsprocesser.

De professionelle udvidelsesmuligheder i platformen gør det muligt for udviklere at udvide jeres apps funktionalitet uden problemer. Enten via Azure Functions eller ved hjælp af en custom connector kan I hurtigt modernisere jeres ældre programmer og systemer. Kort sagt er der nærmest ingen begrænsninger.


Power Apps optimerer jeres processer og forbedrer produktiviteten

Effektive processer og øget produktivitet er afgørende for succes. Power Apps er en kraftfuld løsning, der ikke kun muliggør, men også transformerer måden, hvorpå virksomheder håndterer og forbedrer deres arbejdsprocesser. Uanset om det drejer sig om at automatisere rutinemæssige opgaver, strømline dataindsamling eller styrke samarbejdet på tværs af afdelinger, er Power Apps jeres nøgle til en mere effektiv drift. Alt foregår online, så jeres medarbejdere altid har adgang til relevante data baseret på rettigheder, uanset hvor de befinder sig. Ydermere kan benyttes fra mobiler, tablets, SharePoint online og Microsoft Teams.

Med Microsoft Power Apps kan vi hjælpe jer med at effektivisere de forretningsprocesser, der tidligere var tunge og manuelle, samtidig med at vi sikrer dem med rettigheder, så kun de rette personer har adgang til data.


Tæt integration med Sharepoint

PowerApps kører egentlig helt uafhængigt af SharePoint og så alligevel ikke, da det er tæt integreret som en del af Office 365 pakken. Selvom PowerApps er designet til at fungere med en lang række forskellige kilder som fx eksterne databaser, så kan du forbinde PowerApps til hvilken som helst SharePoint liste, bibliotek og OneDrive. Det tillader dig at gennem og hente information, uden at kende til databaser og SQL kodning. Du kan også forbinde til mange andre datakilder som fx Twitter.


Vi er eksperter i Power Apps

Hos UpShare har vi stor ekspertise inden for udvikling af Power Apps og Power Automate. Vi er din sparringspartner, der rådgiver og forholder sig kritisk. Vi hjælper dig derfor gerne med at skræddersy appen til din virksomheds behov, og efterhånden som behovene ændrer sig, tilpasser vi den sammen – så den altid er optimeret til jeres processer.

Vi stiller op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer i mål og sikrer funktionalitet, som matcher jeres behov – designet med Microsoft Power Apps.


Hvordan kommer vi i gang med Microsoft Power Apps?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Microsoft 365 og Power Apps er en dialog omkring jeres behov og ønsker, både her og nu men også i fremtiden.

Det er helt uforpligtende og i fællesskab finder vi frem til en løsning der passer til jeres virksomhed. Skriv eller ring til os via kontakt siden.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x