Spring til indhold

SharePoint Dokumenthåndtering

Med SharePoint som fælles platform for jeres dokumenthåndtering får I ét samlet sted til at håndtere alle jeres dokumenter. I SharePoint har I altid kun én version af samme dokument, som flere personer kan redigere samtidigt uanset enheder eller lokation og med mulighed til at tildele rettigheder, se versionshistorik eller gendanne slettede filer.

Vi hjælper jer godt i gang med jeres dokumenthåndteringsløsning baseret på Microsoft 365 og Sharepoint online med en ny og optimeret måde at styre jeres dokumenter og informationer. Dermed siger I farvel til dokumenter, der sendes rundt i e-mails med forkellige versioner eller ikke altid at have adgang til jeres dokumenter.  Samtidig tilbyder platformen omfattende og effektive søgemuligheder, så relevant dokumentation altid let kan fremsøges i en brugvenlig og flot løsning.

Er data gemt på forskellige drev, så har vi en meget stor erfaring i at få alt migreret over på jeres nye SharePoint online løsning til dokumenthåndtering.

Med den forandring, som en ny løsning til dokumenthåndtering medfører, er det ofte givet godt ud at afsætte tid og resurser at træner brugerne i at forstå og bruge løsningen til deres arbejdsopgaver – derfor står vi også for træning, når alt det tekniske er på plads.

Grunde til at vælge UpShare

  • Stor erfaring med dokumenthåndtering
  • Stor erfaring med at tilpasse processer og migration af data
  • Vi er med hele vejen – så I får den ønskede værdi
  • Standard eller tilpasset løsning
  • Ingen dyre licenser – vi bruger det I har i forvejen i Microsoft 365

Optimer jeres vidensdeling med Sharepoint dokumenthåndtering

For utrolig mange virksomheder har dokumenthåndtering altid været en udfordring, alt for mange ender med dokumenter som ligger lokalt på medarbejders pc’er, nogle ligger måske noget i dropbox og andre ligger på det klassiske file Share. Det har skabt problemer med dokumenter og information spredt ud og manglede styring med rettigheder eller backup.

Med Microsoft Office 365 og Sharepoint online får I adgang til en ny og optimeret måde at styre jeres dokumenter og informationer. Med effektiv og tilgængelig dokumenthåndtering sikres det, at alle arbejder på samme grundlag, ikke mere dokumenter som sendes rundt i en E-mail og derved ikke er i samme version hos alle, og adgang til det fra både fra mobilenheder og PC’ere. Samtidig tilbyder platformen omfattende og effektive søgemuligheder, så relevant dokumentation altid let kan fremsøges.

Alt dette kombineret med flexible rettighedsstyring der sikrer korrekt adgang til data og let deling af dokumenter internt og eksternt, får I dermed adgang til en moderne og tidssvarende platform til håndtering af jeres dokumenter og information.

Jeres dokumenter kan struktureres på helt nye måder

Metadata i SharePoint online giver Jer helt nye mulighed for at kategorisere Jeres indhold med relevante “tags”. Det giver helt nye muligheder for at lave visninger som er skrædersyet den enkelte medarbejder eller arbejdsfunktion, det betyder også at den “gamle” måde at kategorisere dokumenter på via foldere ikke mere er eneste mulighed.

Derudover giver Sharepoint online Jer versionshistorik, så det er slut med at have flere versioner af det samme dokument liggende, alt er håndteret automatisk på platformen, og så er der også mulighed for check ind og ud håndtering hvis nogle dokumenter skal låses for redigering.

Nem og smertefri migrering

Det er ikke besværligt at migrere alle jeres data over i Sharepoint online og alt efter data mængder kan det typisk klares over en weekend. Derudover laver vi altid test migreringer så vi sikrer at alt er klappet og klar til migreringen.

Vi klarer altid migreringen uden ekstra omkostninger for jer i weekender da i derved ikke bliver forstyret i jeres hverdag.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

x