Spring til indhold

Microsoft Office 365 Powerapps

Med Power Apps er det muligt at automatisere og effektivisere tidstunge manuelle forretningsprocesser uden omkostningstung kodning.


Power Apps giver jer en konkurrencemæssig fordel

Microsoft Power Apps er en værktøjskasse med redskaber til bygge tilpassede virksomhedsapps uden kendskab til app udvikling eller programmering. Det er inkluderet i de fleste Microsoft 365 abonnementer og er et genialt værktøj. Det giver nemlig jeres virksomhed den app, I har brug for uden at I skal bruge formuer på udviklere eller ansætte egne programmører. Med Power Apps kan I blive mere kosteffektive og det giver jer en fordel overfor konkurrenterne.


Apps der dækker virksomhedens specifikke behov

Med Microsoft Powerapps kan du at udvikle webbaserede applikationer, der specifikt er rettet mod virksomhedens behov fx til mobile enheder eller Teams og med mulighed for at oprette forbindelse til virksomhedens forskellige interne og eksterne online datakilder, som f.eks. SharePoint, Excel, Microsoft 365, Dataverse og SQL Server. Power Apps er tæt integreret til Power BI og Power Automate (Flow), som er de andre værktøjer i Power platformen.

Byg apps uden begrænsninger og kompromiser

PowerApps tager skridtet videre i forhold til andre app platforme. Udgangspunktet er at I selv kan lave apps uden brug af kode og programmering. Men med de professionelle udvidelser i platformen bliver det muligt for udviklere at videreudvikle jeres apps funktionalitet uden problemer. Enten via Azure Functions eller via unikt definerede connectorer til at skabe kontakt til ældre systemer. Eller systemer der er udviklet specifikt til jeres virksomhed. Kort sagt er der nærmest ingen begrænsninger!


Tæt integration med Sharepoint

PowerApps kører egentlig helt uafhængigt af SharePoint og så alligevel ikke, da det er tæt integreret som en del af Office 365 pakken. Selv om PowerApps er designet til at fungere med en lang række forskellige kilder som fx eksterne databaser, så kan du forbinde PowerApps til hvilken som helst SharePoint liste, bibliotek og OneDrive, der tillader dig at gennem og hente information, uden at kende til databaser og SQL kodning. Du kan også forbinde til mange andre datakilder som fx Twitter.


Power Apps optimerer jeres processer og forbedrer produktiviteten

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen, og hjælper dig til at skabe indsigt, integration og automatisering. Med Microsoft Power Apps kan I optimere processer og forbedre produktiviteten, på tværs af afdelinger. Det hele foregår online, så dine medarbejdere altid har adgang til relevante data baseret på rettigheder og uanset, hvor de befinder sig og kan benyttes fra mobiler, tablets, SharePoint online og Microsoft Teams.

Med Microsoft Power Apps kan vi hjælpe Jer med at effektivisere de forretningsprocesser, der tidligere var tunge og manuelle og sikre dem med rettigheder så kun de rette personer har adgang til data.


Vi er eksperter i Power Apps

Hos UpShare har vi stor ekspertise indenfor udvikling af Power Apps og Power Automate. Vi er din sparringspartner, der rådgiver og forholder sig kritisk. Vi hjælper dig derfor gerne med at skræddersy appen til din virksomheds behov, og efterhånden som behovene ændrer sig, tilpasser vi den sammen – så den altid er optimeret til jeres processer.

Vi stiller op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer i mål og sikrer funktionalitet, som matcher Jeres behov – designet med Microsoft Power Apps.


Hvordan kommer vi i gang med Power Apps?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Microsoft 365 og Power Apps er en dialog omkring Jeres behov og ønsker, både her og nu men også i fremtiden.

Det er helt uforpligtende og i fællesskab finder vi frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed. Skriv eller ring til os via kontakt siden.

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

Thomas Vestergaard fra Upshare

x