Spring til indhold

Microsoft Power Apps

Med Power Apps er det muligt at automatisere og effektivisere tidstunge manuelle forretningsprocesser uden omkostningstung kodning. 

Microsoft Power Apps er en værktøjskasse med redskaber til at udvikle webbaserede applikationer, hvor du hurtigt kan bygge brugerdefinerede apps til virksomhedens behov fx til mobile enheder eller Teams og med mulighed for at oprette forbindelse til virksomhedens forskellige interne og eksterne online datakilder, som f.eks. SharePoint, Excel, Microsoft 365, Dataverse og SQL Server. 

Power Apps er tæt integret til Power BI og Power Automate (Flow), som er de andre værktøjer i Power platformen. 

I UpShare er vi specialiter i Power Apps og Power platformen, hvor vi vil være din hjælp til at opdage de muligheder til bedre metoder til at få tingene udført på tværs af jeres organisation på en nem og effektiv måde i en brugervenlig indpakning. 

Grunde til at vælge UpShare og Power apps 

  • Sammen med jer spotter vi muligheder for automatisering, optimering og produktivitetsforbedringer på tværs af afdelinger. 
  • Der kan nemt bygges videre på en app ved ændre behov. 
  • Det er low code løsninger som altid er opdateret og automnatisk tilgængelig på mobil, tablet, SharePoint online og på Pc 
  • Lave omkostninger til udvilking og drift.

Med Power Apps får I et meget avanceret værktøj, hvor du hurtigt og nemt kan lave Apps til Mobiler, Tablets, SharePoint eller Microsoft Teams. 

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen, og hjælper dig til at skabe indsigt, integration og automatisering. Med Microsoft Power Apps kan I optimere processer og forbedre produktiviteten, på tværs af afdelinger. Det hele foregår online, så dine medarbejdere altid har adgang til relevante data baseret på rettigheder og uanset, hvor de befinder sig og kan benyttes fra mobiler, tablets, SharePoint online og Microsoft Teams. 
 
Med Microsoft Power Apps kan vi hjælpe Jer med at effektivisere de forretningsprocesser, der tidligere var tunge og manuelle og sikre dem med rettigheder så kun de rette personer har adgang til data. 
 
Vi let kan forbinde og dele data mellem platformen og systemer. Værktøjet tillader integration til flere datakilder, herunder Microsoft 365, dataverse, SharePoint online og rapporteringsværktøjer som Microsoft Power BI. 

Nye muligheder med Microsoft Power Apps


Vi er eksperter i Microsoft Power Apps

Hos UpShare ApS, har vi stor ekspertise indenfor udvikling af Power Apps og Power Automate. Vi er din sparringspartner, der rådgiver og forholder sig kritisk. Vi hjælper dig derfor gerne med at skræddersy appen til din virksomheds behov, og efterhånden som behovene ændrer sig, tilpasser vi den sammen – så den altid er optimeret til jeres processer.

Vi stiller op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer i mål og sikrer funktionalitet som matcher Jeres behov – designet med Microsoft Power Apps.


Det bedste ved Power Apps

… er, at vi kan connecte til over 200 forskellige kilder herunder Sharepoint online, dataverse, Excel, Outlook, OneDrive, Power BI og SQL databaser. Og selv hvis den kilde, I anvender, ikke findes som en standard-connector, kan vi bygge custom connectors.


Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Microsoft 365 og Power Apps er en dialog omkring Jeres behov og ønsker, både her og nu men også i fremtiden.

Det er helt uforpligtende og i fællesskab finder vi frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed. Skriv eller ring til os via kontakt siden

Læs mere om PowerApps

Vi har skrevet mere om Microsoft Power Apps 

Nysgerrig?

Så lad os tage en snak

Thomas Vestergaard fra Upshare

x